Een community vol powerladies

Fem in Business Noordwijk is een netwerk voor succesvol ondernemerschap voor vrouwen die hun bedrijf en carrière willen laten groeien. Een netwerkclub met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, maar zeker ook voor het genereren van meer business.

Als gedreven powervrouw kun je in je eentje op wilskracht veel bereiken, maar hoe fijn zou het zijn als je er niet alleen voor zou staan en je support zou krijgen van gelijkgestemden. Je de krachten kunt bundelen door te delen in een community vol powerladies! Ondernemende vrouwen die net als jij de ambitie hebben om hun bedrijf en carrière in razend tempo te ontwikkelen. Die hun invloed en leiderschap willen vergroten en delen omdat we weten dat dat elkaar verder brengt. 

Waarom een netwerk community?

Empower, Learn, Share!

Wij ondernemers krijgen energie van vrijheid. Ook krijgen wij energie van het uitwerken van nieuwe, creatieve ideeën en ontmoeten we graag mede-ondernemers. Want: onze directe omgeving snapt ons ondernemers lang niet altijd. Het eindeloze enthousiasme waar we ons bedrijf (of onze bedrijven) mee opbouwen wordt soms nog wel eens als roekeloosheid gezien. Of als een gebrek aan focus.

Wij ondernemers hebben behoefte aan een inspirerende omgeving. Die begrijpt tegen welke problemen wij aan lopen en meedenkt over de oplossing. Die nieuwe projecten net zo geweldig vindt als wij. Die omgeving biedt Fem in Business Noordwijk!

Masterclass: Soon more info....

Datum: woensdag 16 december 

Inloop tijd; 19.00-19.30

Start masterclass: 19.30-20.30

Netwerkborrel: 20.30-22.00

Het hebben van een netwerk is belangrijk omdat.....

Teamwork

Veel  ondernemers werk uit hun netwerk halen

Public Speaker

Je van elkaar zoveel kunt leren

Woman at Work

Het inspireert en motiveert

Working on the Go

Als ondernemer hoef je het echt niet alleen te doen

Vanessa de Bondt

06-30313980

©2020 by My Site. Proudly created with Wix.com