Mijn verhaal

Na een eigen ervaring van beginnende Burn-Out en diepe rouw, is het vak Stresscounseling op mijn pad gekomen. Iedereen is anders en heeft dan ook een eigen aanpak nodig. Jij  bent uniek! Er is meer dan het gesprek bij de dokter en een label krijgen, het kan anders!

 

12 jaar een eigen dansschool gehad en nu deze mooie vorm erbij. Een vorm die je weer laat voelen en je energie laat stromen. 

Het is mijn missie om mensen met elkaar te laten verbinden maar ook zichzelf weer te vinden en te laten genieten van het leven. En dat door mooie gesprekken met elkaar te voeren of door elkaar te treffen op de "dansvloer", of in de buitenlucht.  

Je kan me zien als een no-nonsense coach die veel warmte uitstraalt en mensen op hun gemak kan stellen. Daarnaast kan ik ook confronterend zijn, wanneer ik denk dat dat nodig is, en je een spiegel voor houden. Beschik over een scherp luisterend oor, groot inlevingsvermogen en de gave om te inspireren. Ik wil je een heldere, frisse kijk op je situatie geven. Bij mij kun je je verhaal kwijt, in vertrouwen en zonder oordeel.

Vanessa de Bondt

06-30313980

©2020 by My Site. Proudly created with Wix.com